Concordia Taste SS'13

Radosne menu na wiosnę

Rano czy wieczorem, samemu czy w towarzystwie, na zimno lub na gorąco, dania z kuchni europejskiej, slow food, czy regionalnej – chcemy, żeby nasi goście po prostu czerpali radość z naszej nowej propozycji dań i cieszyli się ich smakiem.

W nowej karcie znalazły się róźne odsłony świata, smacznych, kulinarnych potraw. Są pyszne mule duszone w sosie śmietanowym z aromatycznymi ziołami i tatar z buraczków z musem z koziego sera, owocowym żółtkiem i oliwą z pestek dyni. Jest sałatka ze smażonym serem Halloumi, avocado i suszonymi pomidorami i sałata z ciecierzycą, jakiem w w koszulce, parmezanem, pieczonymi pomidorami i podpłomykami orkiszowymi. Pojawi się perliczka ze smardzami nadziewana musem z królika ,i comber jagnięcy podawany z karczochami oraz polędwica wołowa. Całości przyświeca myśl pozywtywnych, smacznych emocji i przede wszystkim radości jedzenia, celebracji w atrakcyjnych wnętrzach.