Za kulisami

Mamy wielkie szczęście, że praca, którą wykonujemy, to jednocześnie prawdziwa pasja. Czerpiemy ogromną przyjemność z tworzenia każdej realizacji. Jednocześnie jesteśmy wielkimi miłośnikami kulinariów, co powoduje, że nasze fotografie napełniamy smakiem, by pobudzały zmysły i wyobraźnię. Nie odmawiamy sobie także przyjemności dokumentowania tych sytuacji – fotografie pamiątkowe robimy telefonem. Dzięki nim pamiętamy klimat i atmosferę sesji

Uff, całe szczęście że zdążyłem zrobić fotę...na fejsa ;-) nim bulion z ryb słodkowodnych zniknął! No sam nie zniknął, pomogłem mu troszkę :-) Sesja do Kuchnia udana. "Japońska stylizacja" jak to Różal określił udana. Piotr kulinarnie pokazał klasę.
Wczoraj dostałem od Agaty Nalewajska pyszny domowy chleb. 100% mąka orkiszowa, siemię lniane, slonecznik. Pyszny! Do tego masło od rolnika, które podarowała mi Matylda! Pychota!
Domowe bułeczki pszenno-kukurydziane. Dzis fantazja smakowa podpowiedziała mi całkiem ciekawy zesta składników. Przepis: mąki, czarnuszka, drożdże, mleko, tymianek, oregano, kurkuma, siemię lniane, jajko, szczypta nasion kolendry. Proporcje: na oko, tak b
Wiecie co to jest Parzybroda? Otóż jest to rewelacyjna zupa, którą dostaliśmy od Iwony Paszkowskiej. (Poprosiłem o mały sloiczek na spróbowanie, a dostaliśmy porcję jak dla wojska!) w dodatku z dostawą do studia! Pyszna! Dziękujemy!
W tym miesiącu w roli głównej bażant! 2015 r z Piotrem i dziczyzną, taki plan! Kuchnia magazyn dla smakoszy, zaczynamy leśne prezentacje.
A w numerze piersi, pianki z wina i inne tajemnicze smaki :)
Mało kto wie, że opuściliśmy studio w Concordii, dziś korzystamy z uprzejmości Concordia Print i przygotowujemy danie Kucharza Roku do lutowego magazynu Kuchnia.
Jak grudzień, to musi być karp. Ale jaki! Adam dał czadu! W pełnej krasie naszą fotę można zobaczyć w grudniowej Kuchni.
No i jest! Krewetka...i to jaka! Tandem WatsztatKadru.pl/Adam Adamczak znów w magazynie Kuchnia! To była pyszna sesja!
Jedynie mogę opisać co było na tym talerzu: filet z karpia, ravioli z kapustą i grzybami, puder fresh, sos pomarańczowy i jadalne kwiaty zostały. Reszta zniknęła nim instagram wkroczył do akcji :-)
Lubię jak listonosz przynosi takie przesyłk! Zdjęcie zawsze lepiej wyglada drukowane niż na ekranie monitora. A te drukowane w magazynie KUCHNIA sprawiają zawsze radochę, szczególnie gdy sygnowane są Różalski/Walaszczyk/Warsztat Kadru.pl
Jesienne menu w Concordia Design przygotowane przez Tomka Trąbskiego i jego załogę to absolutne mistrzostwo świata! Prawdziwa feriach smaków i pieszczota dla zmysłów.
Potwory z głębin w roli głównej do magazynu KUCHNIA. Przyznaję że mega przyjemnością jest robienie zdjeć kulinarnych. Do tego jeszcze ekipa z Concordii - mega kozaki!
Sushi u Filipa i u Babików to najlepszy klimat. Babiki czekam ma zaproszenie ;-)
Raj!!!
"Czy macie Chorwackie wino?" - "Oczywiscie!"
O! Z tego zdjęcia można być dumnym! Pierś do przodu :-) KUCHNIA Magazyn dla smakoszy, wrzesień 2014.
Jest nowy kucharz w Concordii ;-)
Deser. Jest kolorowo! Publikacja w sierpniu.
Tak zaczyna się nowy tydzień - przesyłka od Agory. Jak Wam sie podoba? Różalski mówi że jest ok.
No i jest! Fota nasza w magazynie Kuchnia.
W czerwcowym numerze KUCHNIA mistrz Cukier pokaże Wam jak profesjonalnie obrać karczochy ;-)
Majowe foty już gotowe do magazynu Kuchnia. Risotto ze smardzami. Na wypasie sesja:-)
Takie tam z naszą fotą na barykadach :-)
Nowe menu, Trabski/Adamczak Rozalski/Walaszczyk rules!
"Niepogoda nie robi różnicy w zdjęciach" - mój marcowy tekst do IKSA. Bardzo ciekawa saga rodzinna z miłością do fotografii w pierwszym planie.
Warsztaty z foty kulinarnej. Na początek "aparacie rób to co ja chcę"
Dopiero dziś zobaczyłem styczniowe wydanie magazynu KUCHNIA. Przegrzebki były doskonałe.
Sesja do świątecznego wydania magazynu "Kuchnia". Kto będzie takim asem i odgadnie co jest fotografowane?!
Do porannej kawy lektura kulinarna ilustrowana naszymi fotami. Bażant Adama Adamczaka w lutowym magazynie Kuchnia.
Najtrudniejsza beza ever! Zjawiskowa, ale do focenia to mega przeprawa.
Święta święta, a u nas w kadrze bażant, puree z czosnku, kiełbasa z bażanta i mini warzywka. Smak kosmiczny! Poprzeczka smakowa przed świętami wysoko postawiona.
Grudzień zaczynamy smacznym artykułem o fotografii kulinariów. Samcznego!
Co robić w sobotnią noc? Szukać i tworzyć idealny sos truskawkowy! Ciasta doczekają na lodziki i sosik:-)
Nocna sesja pysznych ciast. Kotu najbardziej smakuje bita śmietana, Michałowi sernik, a mnie powaliła szalotka:-)
Foty szykują się już na pyszną wystawę. Te i kilka innych spotkacie jutro na wernisażu w Concordia Design o godz. 19.00
Mamy dla Was bukiecik. Jaki? Zobaczyć bedzie można w piątek na wystawie.
Sztuka kulinarna, mistrzowie stylizacji i najsmaczniejsze focenie przy melodi burczacych brzuchów.
Nasze foty w dużym formacie! Natychmiast zrobiłem się głodny:-)
Meridian food session - nowe smakowite kadry
Finał warsztatów z fotografii kulinarnej z klimatem świątecznym na finisz.
Jesienna stylizacja do Magazynu Kuchnia. Ta fota będzie pewnie hitem tego numeru:-)
Takie powroty do pracy uwielbiam!!! pieknie podane, a smaczne nieprzyzwoicie! Kto zrobił? Mistrz Tomasz Trabski.
Zapraszam do lektury mojego premierowego artykułu dla IKS o Tomaszu Machcinskim - mistrzu autokreacji. To mój debiut. Do końca roku będę realizował cykl "Fotografia w Wielkopolsce", właśnie dla wydawnictwa miejskiego. Cieszę się także z tego że znalazłem